Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Επί πληρωμή post στο Facebook


Ένα νέο σύστημα ανάρτησης πληροφοριών στην προσωπική σελίδα των χρηστών του προωθεί το facebook και μάλιστα επί πληρωμή.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Πικραμμένος


Υπηρεσιακός πρωθυπουργός για τη διενέργεια των βουλευτικών της 17ης Ιουνίου ορίστηκε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτης Πικραμμένος.

Ο Παναγιώτης Πικραμένος ήρθε στη ζωή στην Αθήνα, το 1945, στο σπίτι του Όθωνα Πικραμμένου και της Θάλειας (το γένος Χαιρέτη). Αποφοίτησε το 1963 από την Γερμανική Σχολή Αθηνών και, πέντε χρόνια αργότερα, πήρε το πτυχίο του από τη Νομική Σχολή Αθηνών του Καποδιστριακού.

Μιλά, άπταιστα, τη γαλλική, την αγγλική και τη γερμανική.

Κυβέρνηση Πικραμμένου- Στις 17 Ιουνίου οι εκλογές


Στις 17 Ιουνίου, με υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον πρόεδρο του ΣτΕ Παναγιώτη Πικραμένο, θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές, όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Κ. Παπούλια.

Στις 15.15 αναμένεται να προσέλθει στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος του ΣτΕ Παναγιώτης Πικραμμένος, προκειμένου να λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εντολή για το σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Σε δίκη ο Τσοχατζόπουλος για ανακριβή δήλωση "πόθεν έσχες"


Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπεται να δικαστεί για την κατηγορία της ανακριβούς δήλωσης"πόθεν έσχες" για το έτος 2010, που αφορά τη χρήση του 2009, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Στις 17 Ιουνίου οι εκλογές με πρωθυπουργό τον πρόεδρο του ΣτΕ Π.Πικραμμένο


Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης Πικραμμένος θα είναι ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός μέχρι τις 17 Ιουνίου, οπότε θα γίνουν οι νέες εκλογές, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λόγια


Ο ασθενής στην εντατική.. η χώρα ολάκερη τραντάζεται συθέμελα. Οι πολίτες της ζουν τον εφιάλτη που κάποιοι άλλοι της φόρτωσαν, ενώ εξασφάλισαν για τον εαυτό τους, μια ασφαλή έξοδο. Ποινικές, πολιτικές, νομικές, όπως και να ονομαστούν οι ευθύνες αυτών, η ετυμηγορία είναι μια στη ψυχή όλων. Ένοχοι.

Μπορεί να τους ξεχάσαμε πρόσκαιρα, αφού παρακολουθούμε στην τηλεόραση να εκτυλίσσονται τα συνήθη γεγονότα που προκύπτουν σε κάθε εκλογική διαδικασία, όπως διαφωνίες, συζητήσεις, κοκορομαχίες, σημαιούλες και παχιά, παχιά λόγια, αλλά δε θα φύγουν ποτέ από την θύμηση μας. Θα μείνουν εκεί για πάντα. Ένοχοι.

Τέσσερις ακόμα άνδρες μολύνθηκαν από τον ιό HIV


Μακραίνει ο κατάλογος  των μολυσμένων με τον ιό HIV ανδρών που είχαν επαφή με οροθετικές ιερόδουλες. Άλλοι τέσσερις άνδρες προστέθηκαν, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Γιώργος Καρατζαφέρης σε μία παρέμβαση Εθνικής Αφύπνισης για την Ελλάδα! (video)