Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η καρδιά της μικρής Μαρίας χτύπησε ξανά


Ηταν το πρώτο τους παιδί. Η Μαρία Ανδρεάκη γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου και η ζωή της τελείωσε στις 24 Σεπτεμβρίου. Η καρδούλα της, όμως, συνεχίζει να χτυπά στο στήθος ενός βρέφους 17 μηνών στην Ιταλία.

Έβαλε φωτιά στα πόδια του αλλά τον γλίτωσαν οι πυροσβέστες - Απειλούσε να αυτοπυρποληθεί για 16.000 ευρώ


Πρόκειται για έναν άνδρα γύρω στα 50, πατέρα τεσσάρων παιδιών, που έχει ρίξει στα πόδια του βενζίνη και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί.

Μαγνησία: Έκλεψαν κομμάτι βαγονιού 500 κιλών!

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, τέσσερα άτομα ηλικίας 39, 20, 19 και 15 ετών, για την κλοπή τμήματος βαγονιού ιδιοκτησίας Ο.Σ.Ε.

Οβίδα από τη Συρία σκότωσε 5 και τραυμάτισε 13 στο έδαφος της Τουρκίας! Φόβοι για σύγκρουση


Πέντε νεκροί 13 τραυματίες από οβίδα που έπεσε στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας.

Ρουπακιώτης: "Οι δανειστές μας έχουν πιάσει από το λαιμό"

«Είναι ημέρα αναστοχασμού και ανάδειξης της συνευθύνης, σε μια εποχή που η κοινωνία μαστίζεται από μια δεινή οικονομική κρίση. Έφταιξαν αυτοί που έφταιξαν. Ολιγώρησαν εκείνοι που ολιγώρησαν. Τώρα οι δανειστές, μάς έπιασαν από το λαιμό. Ασφυκτιούμε. Και μας συμπεριφέρονται ως κάποιους κατοίκους του Νότου».

Με ορίζοντα το Eurogroup της 8ης Οκτωβρίου οι συναντήσεις Στουρνάρα-τρόικας


Περίπου μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τα μέλη της τρόικας. Παρών και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ήπια πτώση μετά τη χτεσινή εκτίναξη στο Χρηματιστήριο


Σε χαμηλότερα επίπεδα έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, μετά τη χθεσινή έντονη ανοδική κίνηση και μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες να διασπάσει ανοδικά τα επίπεδα των 790 μονάδων, τα οποία σύμφωνα με τους αναλυτές, αποτελούν ισχυρή αντίσταση στην ανοδική κίνηση του ΧΑ.

«Aτύπως παρέλαβα τη λίστα από τον Γ.Παπακωνσταντίνου»


 «Ατύπως παρέλαβα τη λίστα από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και ατύπως την παρέδωσα, καθώς δεν ήταν νόμιμο έγγραφο και δεν μπορεί να αποτελέσει στοιχείο δικογραφίας» δήλωσε ο τέως επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που εξετάζει τη λίστα Λαγκάρντ.

Συνεδριάζει το μεσημέρι της Πέμπτης η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ


Υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου συνεδριάζει την Πέμπτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.