Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Γάτα παίζει τον παπά με… μεγάλη επιτυχία!











Η γάτα που θα δείτε στη συνέχεια δεν είναι μόνο πανέξυπνη αλλά της αρέσει να τζογάρει κιόλας...


Γιατί λατρεύουμε τη σοκολάτα


Το φαινόμενο του εθισμού σε ορισμένες τροφές είναι γνωστό στους περισσότερους από εμάς...

7 περίεργοι τρόποι να προλάβετε τις ιώσεις


Το συνάχι αντιμετωπίζεται με πολεμικές τέχνες ή με γιόγκα;
Το πράσινο τσάι λειτουργεί ως αντιγριπικό εμβόλιο; Αυτά και άλλα πολλά παράδοξα αλλά χρήσιμα για την υγεία σας, θα μάθετε στο άρθρο που ακολουθεί.
Φάτε στρείδια ή μοσχάρι!

Φοιτητής κινδυνεύει να τυφλωθεί από δακρυγόνο


Σοβαρό κίνδυνο να τυφλωθεί αντιμετωπίζει ένας 19χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου της Πάτρας, ο οποίος καταγγέλλει ότι τραυματίστηκε από ρίψη δακρυγόνου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην πόλη για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Νέα δημοσκόπηση παγιώνει το σκηνικό


Επιβεβαιωτική των τελευταίων δημοσκοπήσεων είναι η μέτρηση της GPO. Ο ΣΥΡΙΖΑ παγιώνεται στην πρώτη θέση, με μικρή διαφορά από τη ΝΔ.

Πρόστιμα 700.000 ευρώ από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης


Πρόστιμα συνολικού ύψους 700.000 ευρώ για τα τυχερά παιχνίδια «Τηλεκύβος» και «Call for Cash» επέβαλε κατά τη συνεδρίαση του το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον ΑΝΤΕΝΝΑ και στον «Μακεδονία TV», καθώς συνεχίζουν να προβάλλουν τα δύο παιχνίδια, χωρίς την άδεια της Εθνικής Επιτροπής Ελέγχου Τυχερών Παιγνίων.

"Έφυγε" ο Χρόνης Μίσσιος


Έφυγε από τη ζωή μια εμβληματική μορφή της Αριστεράς, ο συγγραφέας Χρόνης Μίσσιος στα 82 του χρόνια.

Διπλασιάστηκε ο αριθμός όσων καταφεύγουν στα συσσίτια - Περισσότεροι οι Έλληνες


Άρχισε σήμερα το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους.
Μέσα σε δύο χρόνια, έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των ατόμων που προσέρχονται στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής και μάλιστα σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, σήμερα, στην πλειονότητά τους, είναι Έλληνες, σύμφωνα με τον πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Μάξιμο Παπαγιάννη.

Βροχερός και αύριο ο καιρός


Βελτίωση στα δυτικά και βορειοανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές βροχοπτώσεις. Καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις μέχρι 7 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο.

Τα καλά και τα κακά νέα για το AIDS στην Ελλάδα


Περισσότερα από 40 χρόνια ζουν σήμερα στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, όσοι μολύνονται με τον ιο HIV, χάρη στις νεότερες θεραπείες, που έχουν αυξήσει σημαντικά το προσδόκιμο επιβίωσης των φορέων του ιού, το οποίο πλέον υπολογίζεται παρόμοιο με αυτό του γενικού πληθυσμού.
Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα άσχημα νέα είναι ότι κάποιες μορφές του ιού που έχουν εντοπιστεί και στην Ελλάδα, αντέχουν στα συγκεκριμένα φάρμακα, και επιπλέον, ότι αυξάνονται χρόνο με τα νέα κρούσματα του AIDS, εξαιτίας των μολύνσεων ανάμεσα στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών.

Όλο το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς


Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012, θα ξεκινάει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου.

1 Ραδιοφωνική εκπομπή απο την Άλλη Ματιά



Πατήστε play για να ακούσετε την εκπομπή

2 Ραδιοφωνική εκπομπή απο την ΆΛΛΗ ΜΑΤΙΑ



Πατείτε play για να ακούσετε την ραφιοφωνική εκπομπή απο την Αλλη Ματιά.