Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Βοήθεια σε 4χρονο που πάσχει από καρκίνο

Ένα μικρό παιδί, μόλις 4,5 ετών, ο Παναγιώτης Γεωργοτάς, δίνει τους τελευταίους 20 μήνες μιά δύσκολη μάχη.

Η αφίσα που διχάζει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Ενδοκυβερνητικές αναταράξεις πυροδότησε αφίσα που έβγαλε η Νέα Δημοκρατία στο Facebook με λεζάντα "17.7 εκατομμύρια ευρώ επιστρέφουν στον ελληνικό λαό" και ειδικότερα με τη μορφή κάλυψης χειρουργείων ανασφάλιστων πολιτών, παροχής δωρεάν στέγης σε άπορους φοιτητές και διάθεσης υπολογιστών με ειδικά προγράμματα για την εκπαίδευση τυφλών μαθητών.

Ελληνικές ταινίες μικρού μήκους στο Κλερμόντ Φεράντ

Η βραβευμένη μικρού μήκους ταινία «Red Hulk» της Ασημίνας Προέδρου, διαγωνίζεται στο 36o Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κλερμόντ Φεράντ, που διεξάγεται από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 8 Φεβρουαρίου. Το «Red Hulk», είναι η πτυχιακή ταινία της σκηνοθέτιδας στην οποία ανήκει επίσης το σενάριο και η παραγωγή.

"Η ακροαριστερά και η κοινωνική οικονομία"

Στις προσπάθειες πολλών Ελλήνων να πειραματιστούν με ένα νέο είδος οικονομίας, αναπροσδιορίζοντας τους όρους του εμπορίου προκειμένου να διασώσουν τις επιχειρήσεις τους, αναφέρεται εκτενές δημοσίευμα των «New York Times», υπό τον τίτλο «μετά την κρίση οι Έλληνες εργάζονται για την προώθηση της κοινωνικής οικονομίας».

Αδυνάτισμα : 6 επισκέψεις και διατροφές μόνο με 12 ευρώ

Χάστε από 3 έως 10 κιλά, διώξτε τις κατακρατήσεις υγρών και αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε

Εκτάκτως στην Κεφαλονιά ο Σαμαράς

Έφθασε αργά το βράδυ της Τρίτης στην Κεφαλλονιά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς επιστρέφοντας από τις Βρυξέλλες, μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, αντί για την Αθήνα αποφάσισε να επισκεφτεί το σεισμόπληκτο νησί του Ιονίου.

Έρχεται το "βραχιόλι κράτησης"

Σε επτά με οκτώ μήνες θα εφαρμοστεί σε όλη τη χώρα το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής επιτήρησης κρατουμένων (το λεγόμενο «βραχιολάκι»), ενημέρωσε τη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.