Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Άνθρωποι βρέθηκαν πεταμένοι στο δρόμο

 Τριτοκοσμικές εικόνες ανθρώπινης δυστυχίας στη Λαμία, όπου δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι - πρόκειται για αδέλφια σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο - βρέθηκαν να ζουν στο δρόμο. Βρίσκονταν σε απελπιστική κατάσταση, τρέμοντας από το κρύο και αδύναμοι να σταθούν στα πόδια τους.

Φοιτητές ΤΕΙ αποχώρησαν από μάθημα ως υπεράριθμοι

Η έλλειψη διδακτικού προσωπικού στο ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η παρακολούθηση των μαθημάτων από μεγάλο αριθμό φοιτητών έχουν προκαλέσει πραγματικό συνωστισμό στα αμφιθέατρα διδασκαλίας, με αποτέλεσμα πολλοί φοιτητές να μην βρίσκουν θέση να καθίσουν, δηλώνει ο πρόεδρος του Ιδρύματος Θανάσης Μητρόπουλος.

"Πολιορκία" στο ΥΠΟΙΚ για τις απολύσεις

Ένταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών όπου καθηγητές, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες, διαδηλώνουν κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων. Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν οι καθαρίστριες τα μέλη της τρόικας που συναντώνται με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρόταση για υποχρεωτικό προγαμιαίο συμβόλαιο

Τα ζευγάρια που επιθυμούν να παντρευτούν στην Αγγλία και την Ουαλία ενδέχεται να υποχρεώνονται να συμφωνούν προηγουμένως τους όρους του. . . διαζυγίου τους, σύμφωνα με την εισήγηση μιας νομοθετικής επιτροπής που έχει αναλάβει να προτείνει μεταρρυθμίσεις στη βρετανική κυβέρνηση.

Τα 65 έφτασαν τα θύματα του ιού της γρίπης

Άλλος ένας άνθρωπος έχασε σήμερα τη ζωή του από τον ιό της γρίπης, ανεβάζοντας σε 65 τον αριθμό των θυμάτων. Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα που έπασχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα και δεν είχαν εμβολιαστεί.

Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του κέντρου Αθηνών

Συνελήφθησαν 12 άτομα

Απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία

Tον θεσμό των απογευματινών χειρουργείων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, κατά το πρότυπο των απογευματινών ιατρείων, προβλέπει πολυνομοσχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο Υγείας.

Φθηνότερο το σαρακοστιανό τραπέζι

Μειωμένο κατά 1,5 έως 4,8 % είναι το κόστος για το σαρακοστιανό τραπέζι, σύμφωνα με την έρευνα τιμών που δημοσιοποίησε σήμερα το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ).