Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

“Στα πλοια”


Μετά και τα σημερινά έκτροπα στο κέντρο της Αθήνας απο τους λαθρομετανάστες,  πιστεύουμαι οτι ακόμα και ο τελευταίος  Έλληνας, θα κατάλαβε οτι οι εισαγώμενοι μουσουλμάνοι  (μας έρχονται με μέσο όρο 400 άτομα την ημέρα) δεν έχουν καμία διάθεση να αφήσουν την νοοτροπία και τις συνηθειες τους πίσω.

Der Spiegel: Στον αέρα η νέα δόση για την Ελλάδα


20 δισ. ευρώ έλλειμμα εμφανίζει η Ελλάδα στον προϋπολογισμό, προκειμένου να αντεπεξέλθει στους όρους για τη χορήγηση έκτακτης βοήθειας, σύμφωνα με τις προσωρινές εκτιμήσεις που έχει συγκεντρώσει η Τρόικα.

Εγκεφαλική περιοχή ελέγχει την παρόρμηση για γλυκό














Τα γλυκά επιδρούν στον εγκέφαλο όπως και τα ναρκωτικά, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα σε πειραματόζωα και οι επιστήμονες αναφέρουν ότι υπάρχουν μεγάλες ομοιότητες στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος των παχύσαρκων και των εθισμένων στα ναρκωτικά.

Στη δημοσιότητα τα ονόματα 24 πολιτικών που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό


Το φως της δημοσιότητας είδαν τα 24 από τα 32 ονόματα των πολιτικών που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό.

Μία ακόμη αυτοκτονία λόγω οικονομικών προβλημάτων


Πενηντάχρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτο στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής απαγχονισμένος μέσα στο κατάστημά του στην Αλεξανδρούπολη.

Τί αλλάζει στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς


Σε εφαρμογή τίθενται από τη Δευτέρα τα μέτρα του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την αντιμετώπιση της λαθρεπιβίβασης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με στόχο να έχει μειωθεί μέχρι τέλος του έτους κατά 50% η εισιτηριοδιαφυγή, που αποτελεί οικονομική αιμορραγία για τους φορείς που επιτελούν συγκοινωνιακό έργο.