Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Συμβουλές προς τους καταναλωτές για το πετρέλαιο θέρμανσης


O Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή Δημήτρης Σπυράκος, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα κατά την παράδοση του πετρελαίου θέρμανσης, εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές συστήνοντας τα ακόλουθα:

- Να επιλέγουν προμηθευτή μετά από προσεκτική σύγκριση των αναγραφόμενων τιμών στα πρατήρια της περιοχής τους (τα πρατήρια καυσίμων υποχρεούνται να αναγράφουν τις τιμές των καυσίμων σε φωτεινές πινακίδες εμφανείς στους καταναλωτές), και αφού βεβαιώνονται ότι οι τιμές αυτές αφορούν την παράδοση κατ’ οίκον και την ποσότητα που επιθυμούν.

- Να τηρούνται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας κατά την παραλαβή του πετρελαίου, προς αποφυγή ατυχημάτων.

- Να προσέχουν το χρώμα του πετρελαίου να είναι ζωηρό κόκκινο και όχι θολό διότι το χρώμα αποτελεί ένδειξη της ποιότητας του πετρελαίου.

- Να επιβλέπουν και οι ίδιοι την καταγραφή της ποσότητας του πετρελαίου που υπάρχει στην δεξαμενή πριν και μετά την παραλαβή, πάντοτε παρουσία του βυτιοφορέα.

- Να μην εμπιστεύονται μόνο το μετρητή του βυτιοφόρου, αλλά να χρησιμοποιούν για επαλήθευση και δικό τους διαγραμμισμένο μέτρο ή βέργα, με την προϋπόθεση το μεν μέτρο να είναι άκαμπτο, με σωστή διαβάθμιση και πλήρως ανεπτυγμένο η δε βέργα ευθεία, χωρίς στρεβλώσεις.

- Το μέτρο ή η βέργα πρέπει να τοποθετούνται στο ίδιο σημείο και κατά την προμέτρηση και κατά την επιμέτρηση να ακουμπούν απευθείας στον πυθμένα της δεξαμενής και να τοποθετούνται κατακόρυφα μέσα στη δεξαμενή.

- Να γνωρίζουν πόσα λίτρα πετρελαίου αντιστοιχούν σε κάθε εκατοστό ύψους της δεξαμενής τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζουν τις εσωτερικές διαστάσεις της δεξαμενής. Π.χ. αν μια δεξαμενή ορθογώνιας διατομής έχει μήκος 1,5 μέτρο, πλάτος 1 μέτρο και ύψος 1 μέτρο, τότε η συνολική χωρητικότητά της είναι 1,5 κυβικό μέτρο (1,5x1x1=1,5) ή 1500 λίτρα. Επομένως, σε κάθε εκατοστό ύψους της δεξαμενής αντιστοιχούν 15 λίτρα (1500:100=15).

- Να προσέχουν ώστε η μάνικα του μεταφορέα να είναι άδεια πριν από την παραλαβή όσο και μετά την παραλαβή του πετρελαίου.

- Να προσέχουν στο τέλος της παράδοσης, όταν αδειάζει η μάνικα, να σταματήσει να μετρά και ο μετρητής.

- Να μετρούν την ανύψωση της στάθμης του πετρελαίου μέσα στη δεξαμενή, αφού κατασταλάξει ο αφρός και έχουν πρώτα παρέλθει 5-6 λεπτά, παρουσία του βυτιοφορέα.

- Να έχουν υπόψη τους ότι η ένδειξη στάθμης στις πλαστικές δεξαμενές δε θεωρείται αξιόπιστη, εξαιτίας της παραμόρφωσης του σχήματος των δεξαμενών αυτών όταν γεμίζουν με υγρό.

- Αν χρησιμοποιούν μετρητή δεξαμενής (βασίζεται στην αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων), να προσέχουν ώστε το περιεχόμενο του σωλήνα στάθμης να είναι όμοιο με το περιεχόμενο της δεξαμενής, και όχι κάποιο ελαφρύτερο υγρό (θα εμφανίσει υψηλότερη στάθμη πετρελαίου από την πραγματική λόγω διαφοράς του ειδικού βάρους του υγρού).
Εντούτοις, ο μετρητής μπορεί να έχει αποκλίσεις 0,5-1,5 εκ. αν το ειδικό βάρος του πετρελαίου που βρίσκεται μέσα στον μετρητή διαφέρει από εκείνο της δεξαμενής. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε διαφορετική παρτίδα πετρελαίου είτε στη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ μετρητή και δεξαμενής.
Σε περίπτωση διαφωνίας επί της μέτρησης υπερισχύει η ένδειξη της βέργας.
Σε κάθε περίπτωση να βεβαιώνονται ότι ο προμηθευτής δεν επεμβαίνει με οποιοδήποτε τρόπο στο σωλήνα στάθμης.

- Να ζητούν να αναγράφεται στην απόδειξη πληρωμής το ύψος της στάθμης της δεξαμενής που μετρήθηκε πριν και μετά την παραλαβή και όχι μόνο τα λίτρα. Επίσης, να υπάρχουν συμπληρωμένα όλα τα απαιτούμενα από το νόμο στοιχεία (όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση του πελάτη, ποσότητα, ημερομηνία και ώρα παράδοσης κ.λ.π.). Σε κάθε άλλη περίπτωση να σημειώσουν τις λέξεις «με κάθε επιφύλαξη».

- Να μην αφήνουν τον καυστήρα πετρελαίου να λειτουργεί χωρίς καύσιμα, γιατί έτσι καταστρέφεται η αντλία και το μπεκ. Επομένως, πρέπει να είναι ανοιχτός ο διακόπτης παροχής της δεξαμενής και να υπάρχει πετρέλαιο σε αυτήν.

- Πρέπει να πραγματοποιούν τουλάχιστον μια φορά το χρόνο συντήρηση-ρύθμιση του συστήματος της κεντρικής θέρμανσης (έτσι καταναλώνεται λιγότερο πετρέλαιο, επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση χρημάτων και υπάρχει αποφασιστική συμβολή στη δημιουργία καθαρότερου περιβάλλοντος). Ο καταλληλότερος χρόνος για τη συντήρηση της εγκατάστασης είναι αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου θέρμανσης (δηλ. Απρίλιο-Μάιο) ώστε να μη μείνουν τα κατάλοιπα της καύσης, κατά την περίοδο του καλοκαιριού, οπότε καθίσταται πιο δύσκολος ο καθαρισμός της.

Τέλος, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή υποστηρίζει τα συμφέροντα των καταναλωτών με συνεχείς ελέγχους αλλά και ενημέρωση των πολιτών με δημόσιες ανακοινώσεις και πληροφορίες από την γραμμή καταναλωτή 1520 για τη σωστή διακίνηση του πετρελαίου θέρμανσης.

Aπό 1 Φεβρουαρίου η απογραφή για προνοιακά επιδόματα


Ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου η απογραφή των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων μέσω των ΚΕΠ.

Η υποβολή αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 16 Μαρτίου. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος...δεν απογραφεί, δεν θα λαμβάνει το επίδομα το οποίο λάμβανε μέχρι σήμερα.

Η απογραφή αφορά τους δικαιούχους επιδομάτων αναπηρίας, απροστάτευτων παιδιών, ομογενών και στεγαστικής συνδρομής συνταξιούχων υπερηλίκων ΟΓΑ, είτε λαμβάνουν ένα ή περισσότερα επιδόματα από τη λίστα με τις κατηγορίες επιδομάτων που ακολουθεί:

Βαριάς Αναπηρίας

Βαριάς Νοητικής Καθυστέρησης

Εγκεφαλικής Παράλυσης

Κώφωσης

Κίνησης

Παραπληγικών, Τετραπληγικών και Ακρωτηριασμένων Ανασφάλιστων

Παραπληγικών, Τετραπληγικών και Ακρωτηριασμένων ασφαλισμένων Δημοσίου

Συγγενούς αιμολυτικής αναιμίας/συγγενούς αιμορραγικής διάθεσης

Τυφλότητας

Νόσου του Χάνσεν

Απροστάτευτων Ανηλίκων

Ομογενών

Στεγαστικής συνδρομής συνταξιούχων υπερηλίκων ΟΓΑ

Διατροφικό (νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων

Παναττική απεργία την Τρίτη 17/01


Στάσεις εργασίας στα μέσα μεταφοράς και 24ωρη απεργία στο μετρό θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, στο πλαίσιο της παναττικής απεργίας που οργανώνουν τα Εργατικά Κέντρα της Αττικής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προωθούμενες αλλαγές στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και τις μειώσεις ύψος των αμοιβών στον ιδιωτικό τομέα.

Θα συμμετάσχουν:
Νοσοκομειακοί γιατροί
Εργαζόμενοι στον ΟΤΕ
Μέσα Μεταφοράς
Τραπεζοϋπάλληλοι - ΟΤΟΕ
Δικηγόροι
ΜΜΕ

Ο καιρός την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012


Τοπικά αυξημένες νεφώσεις στο Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν χιονόνερο στα νότια και χιονοπτώσεις στα ορεινά, στα ημιορεινά και πρόσκαιρα στις βορειότερες περιοχές, λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα και ισχυρό παγετό στα ηπειρωτικά που τοπικά στα βόρεια θα είναι ολικός, περιμένουμε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012. Λίγες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ενδέχεται να εκδηλωθούν στα ανατολικότερα τμήματα της Στερεάς και της Πελοποννήσου, ενώ στην Ευβοια τα φαινόμενα θα είναι τοπικά περισσότερα.

Η θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -18 έως 3 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -10 έως 5 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -6 έως 8 βαθμούς, στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο από -2 έως 4 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Τοπικές νεφώσεις κυρίως σε περιοχές κοντά στους ορεινούς όγκους και στα βορειοανατολικά πεδινά όπου θα εκδηλωθούν λίγες πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Για λίγο δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί ασθενής χιονόπτωση και στο εσωτερικό του νομού. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 6 βαθμούς αλλά στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 3 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια και ισχυρό παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 2 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι.

Απεργία στα ΜΜΜ την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012


Απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν προγραμματίσει για την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012 οι εργαζόμενοι στα Μέσα μαζικής Μεταφοράς, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο συμμετέχουν στη γενική πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ.

ΕΘΕΛ (Λεωφορεία): Θα κινηθούν από τις 07:30 π.μ έως τις 22:00 μ.μ.
ΗΛΠΑΠ(Τρόλεϊ): Θα κινηθούν από τις 07:00 έως τις 22:00 μ.μ.
ΟΣΕ: 24ωρη απεργία
Προαστιακός: στάσεις εργασίας 05:00 – 07:00, 10:00 – 13:00 και 22:00- 22:00.
ΜΕΤΡΟ: 24ωρη απεργία

ΗΣΑΠ: Θα κινηθούν από τις 09:00 π.μ έως τις 21:00 μ.μ.
Τραμ : Θα κινηθεί από τις 09:00 έως τις 22:00 μ.μ.


Εφημερεύοντα νοσοκομεία Αττικής


ΤΡΙΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 08:00-14:30 ΟΜΑΔΕΣ Α ΚΑΙ Δ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 14:30-08:00 επομένης ΟΜΑΔΑ Γ’
Κλινικές
08:00 – 14:30
08:00 – 16:00
08:00 – 23:00
14:30 – 08:00 επομένης
08:00 – 08:00 επομένης
Παθολογική
  • Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»
  • Γ.Ν.Α. «ΕΛΠΙΣ»
  • Γ.Ν.Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΚΩΝ/ΠΟΥΛΕΙΟ»
  • Γ.Ν.Α. «ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ»
  • Γ.Ν.Α. «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»
  • Γ.Ν.Α. «ΣΩΤΗΡΙΑ»


  • Γ.Ν. ΠΑΤΗΣΙΩΝ

  • Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.
  • Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»
  • Γ.Ν.Α. «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»


ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ
Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Καρδιολογική
  • Γ.Ν.Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΚΩΝ/ΠΟΥΛΕΙΟ»
  • Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» (αιμοδυναμικό εργαστήριο)
  • Γ.Ν.Α. «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»
  • Γ.Ν.Α. «ΣΩΤΗΡΙΑ»



  • Γ.Ν. ΠΑΤΗΣΙΩΝ

  • Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.
  • Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» (αιμοδυναμικό εργαστήριο)
  • Γ.Ν.Α. «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»


ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ
Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ» (αιμοδυναμικό εργαστήριο έως 14:30)



Χειρουργική
  • Γ.Ν.Α. «ΚΑΤ»
  • Γ.Ν.Α. «ΕΛΠΙΣ»
  • Γ.Ν.Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΚΩΝ/ΠΟΥΛΕΙΟ»
  • Γ.Ν.Α. «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»
  • Γ.Ν.Α. «ΣΩΤΗΡΙΑ»


  • Γ.Ν. ΠΑΤΗΣΙΩΝ

  • Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.
  • Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»
  • Γ.Ν.Α. «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»


ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ
Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»


Αγγειοχειρουργική

  • Γ.Ν.Α. «ΕΛΠΙΣ»



  • Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ
                   ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.





Αιματολογική
  • Γ.Ν.Α. «ΕΛΠΙΣ»

  • Α.Ο.Ν.Α «ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ» έως 15:00





Γαστρεντερολογική



  • Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.
  • Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»



Γναθοχειρουργική




Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»  

Δερματολογική









Ν.Δ.Ν.Α.«Α. ΣΥΓΓΡΟΣ»
Κλινικές
08:00 – 14:30
08:00 – 16:00
08:00 – 23:00
14:30 – 08:00 επομένης
08:00 – 08:00 επομένης
Ενδοκρινολογική
  • Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»



  • Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.
  • Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»
  • Γ.Ν.Α. «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»



Θωρακοχειρου-
ργική



  • Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.

Γ.Ν.Α. «ΚΑΤ»


Καρδιοχειρουργική




Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

Νευρολογική
  • Γ.Ν.Α. «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»



  • Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.


ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Νευροχειρουργική
  • Γ.Ν.Α. «ΚΑΤ»



  • Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.


ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ
Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Νεφρολογική
·         Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»
·         Γ.Ν.Α «ΛΑΪΚΟ»



  • Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.
  • Γ.Ν.Α. «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»
  • Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»


ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ

Ογκολογική

Γ.Ο.Ν.Κ.«ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» έως 15:00.
Α.Ο.Ν.Α. «ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ» έως 15:00




Οδοντιατρική
  • Γ.Ν.Α. «ΣΩΤΗΡΙΑ»
  • Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»
  • Γ.Ν.Α. «ΕΛΠΙΣ»
  • Γ.Ν.Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΚΩΝ/ΠΟΥΛΕΙΟ»



• Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.


ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ

Ορθοπαιδική
  • Γ.Ν.Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΚΩΝ/ΠΟΥΛΕΙΟ»



  • Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.
  • Γ.Ν.Α. «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»


  • Γ.Ν.Α. «ΚΑΤ»
  • Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Ουρολογική
  • Γ.Ν.Α. «ΕΛΠΙΣ»
  • Γ.Ν.Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΚΩΝ/ΠΟΥΛΕΙΟ»



  • Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.
  • Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»
  • Γ.Ν.Α. «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»


ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ
Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»


Οφθαλμολογική
  • Γ.Ν.Α. «ΕΛΠΙΣ»

  • Ν.Α. «ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ»

  • Γ.Ν.Α. «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»



  • Γ.Ν. ΠΑΤΗΣΙΩΝ

  • Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.
  • Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»
  • Γ.Ν.Α. «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»


ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ έως 14:30
Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»


Πνευμονολογική



  • Γ.Ν.Α. «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»


  • Γ.Ν.Α.  «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Πλαστ. Χειρουργική





  • Γ.Ν.Α.«Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Ρευματολογική
·         Γ.Ν.Α. «ΚΑΤ»




ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ

Ψυχιατρική
  • Γ.Ν.Ν. «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»




  • Γ.Ν.Α. «ΣΩΤΗΡΙΑ»
  • Γ.Ν.Α. «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»


Ω.Ρ.Λ.
  • Γ.Ν.Α. «ΕΛΠΙΣ»
  • Γ.Ν.Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΚΩΝ/ΠΟΥΛΕΙΟ»
  • Γ.Ν.Α. «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»
  • Γ.Ν.Α. «ΣΩΤΗΡΙΑ»



  • Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ.
  • Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»


ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ
Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Γυναικολογική
·         Γ.Ν.Α. «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»
·         Π.Ν. «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ»
·         Γ.Ν.Α. «ΕΛΠΙΣ»
·         Γ.Ν.Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΚΩΝ/ΠΟΥΛΕΙΟ»




•Γ.Ν.Μ.Α«ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Μαιευτική
  • Π.Ν. «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ»




• Γ.Ν.Α «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»
• Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Παιδιατρικό
  • Γ.Ν.  ΠΑΙΔΩΝ  «ΠΕΝΤΕΛΗΣ»




  • Γ.Ν. ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓ. ΣΟΦΙΑ»

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ
Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Παιδοψυχιατρική




  • Γ.Ν. ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓ. ΣΟΦΙΑ»
  • Γ.Ν.Α. «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» (για εφήβους)