Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τα διαιτητικά αναψυκτικά συνδέονται με κατάθλιψη


Η κατανάλωση αναψυκτικών, ιδίως διαιτητικών, που περιέχουν τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο κατάθλιψης στους ενήλικες, ενώ αντίθετα η κατανάλωση καφέ με ελαφρώς μειωμένο κίνδυνο, σύμφωνα με μεγάλη αμερικανική έρευνα.

Δωρεάν κολατσιό στα δημοτικά σχολεία


Από τα τέλη Φεβρουαρίου θα διατίθεται καθημερινά σε 250.000 μαθητές δημοτικών σχολείων μικρό γεύμα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.Το γεύμα αυτό θα περιλαμβάνει τοστ, φρούτο και γάλα.

Παράταση των συμβάσεων για τη μεταφορά των μαθητών


Την παράταση των συμβάσεων για τη μεταφορά των μαθητών αποφάσισε την Τρίτη ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Τα υδρόβια πτηνά αντιμέτωπα με το κυνήγι τους


Οι Δανοί θηρεύουν υδρόβια πτηνά πιο τακτικά από τους Γερμανούς και τους Ελβετούς, που προτιμούν το κυνήγι του ελαφιού και του αγριόχοιρου,

Αποζημίωση από το Δημόσιο για βουλωμένα φρεάτια


Το Δημόσιο υποχρεώθηκε να καταβάλει εντόκως ως αποζημίωση 145.800 ευρώ, λόγω καταστροφής εμπορευμάτων σε αποθήκη εταιρείας που πλημμύρισε μετά από βροχόπτωση. Το Δημόσιο πλήρωσε το ποσό, καθώς τα αρμόδια όργανα παρέλειψαν να καθαρίσουν τα φρεάτια υδροσυλλογής.

24ωρη απεργία στο Μετρό την Πέμπτη


Χωρίς μετρό την Πέμπτη η πρωτεύουσα λόγω της απεργίας που προκήρυξαν οι εργαζόμενοι από την έναρξη ως τη λήξη της βάρδιας.

Προανακριτική: Τριπλή ψηφοφορία με επτά κάλπες


Το πρωί θα αποφασίσει τελικά η Ολομέλεια της Βουλής για τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί η ψηφοφορία επί των προτάσεων για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ντυθείτε σεμνά .... ! (ΒΙΝΤΕΟ)