Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Προσλήψεις εκπαιδευτικών σε διάφορους φορείς

Αφορούν τις ειδικότητες φιλολόγων, δασκάλων, νηπιαγωγών και άλλων.Σε προσλήψεις εκπαιδευτικών θα προχωρήσουν και αυτή την εβδομάδα διάφοροι φορείς του δημοσίου. Οι προσλήψεις αφορούν την ειδικότητα των δασκάλων, θεατρολόγων, μουσικής, μαθηματικών, δασκάλων, νηπιαγωγών και γυμναστών.


Πιο αναλυτικά σε προσλήψεις στην ειδικότητα του μαθηματικού θα προχωρήσει ο ΟΑΕΔ προκειµένου να καλύψει τις ανάγκες των εκπαιδευτικών προγραµµάτων της Π.Σ.Ε.Κ. Μαθητείας Ηρακλείου Κρήτης (υπ’ αριθµ. 1320/∆5.1/27.01.2014 ΚΥΑ), σε ωροµίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό µε σύµβαση εξαρτηµένης εργασίας ορισµένου χρόνου (άρθρο 3 παρ. 2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16 του Ν. 2643/98), για το σχολικό έτος 2013-2014.

Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να βιαστούν, καθώς η προθεσμία αιτήσεων είναι από τις 05/02/2014 έως Παρασκευή 07/02/2014 από 8:00 π.µ. έως 14:00 µ.µ.. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην προκήρυξη.

Σε προσλήψεις τριών εκπαιδευτικών θα προχωρήσει και δημοτική κοινωφελής επιχείρηση της Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις στις ακόλουθες ειδικότητες:

1. ΠΕ Παιδαγωγών: Πτυχιούχοι Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης, πτυχιούχοι Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας.

2. ΠΕ/ ΤΕ Θεατρολόγος μερικής απασχόλησης: Πτυχιούχοι τμημάτων θεατρικών σπουδών και θεάτρου.

3. ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Μουσικός (με μερική απασχόληση): Πτυχίο τμήματος μουσικών σπουδών ή μουσικής επιστήμης και τέχνης ή πτυχίο τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής ΤΕΙ ή μουσικής ειδίκευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην προκήρυξη.

Στην πρόσληψη ενός εκπαιδευτικού της ειδικότητας των δασκάλων με σύμβαση εργασίας έως και τις 31-8-2014 και πλήρες ωράριο εργασίας θα προχωρήσει ο δήμος Ορεστιάδας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως και τις 12 Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν από την προκήρυξη.

Τέλος στην πρόσληψη ενός φιλολόγου, δυο δασκάλων της νοηματικής γλώσσας και δυο γλωσσολόγων με αυξημένα προσόντα θα προχωρήσει και το Ινστιτούτο Επεξεργασίας Λόγου. Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ινστιτούτου. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 19η Φεβρουαρίου.

Ο δήμος Πάρου θα προχωρήσει στην πρόσληψη ενός νηπιαγωγού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου έως και τις 31-8-2014 και με τη δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του έργου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως και τις 11 Φεβρουαρίου ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να ανατρέξουν τόσο στην ιστοσελίδα του δήμου Πάρου, όσο και στην προκήρυξη.

Στην πρόσληψη 11 εκπαιδευτικών μουσικών της κατηγορίας εκπαίδευσης ΔΕ θα προχωρήσει και ο δήμος Αριστοτέλη προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του ωδείου. Αιτήσεις υποβάλλονται έως και τις 9 Φεβρουαρίου και προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι αναλυτικά για τις προσφερόμενες θέσεις και τις προϋποθέσεις μπορούν να ανατρέξουν στην προκήρυξη.

Τέλος σε προσλήψεις εκπαιδευτικών της ειδικότητας φυσικής αγωγής θα προχωρήσει ο δήμος Ζωγράφου για χρονικό διάστημα απασχόλησης έως και 8 μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην προκήρυξη. Οι αιτήσεις κατατίθενται έως και τις 10/2/2914

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός των 2 θέσεων για γυμναστές έχουν προκηρυχθεί και άλλες 4 θέσεις. Η σχετική προκήρυξη έχει αναρτηθεί στο δικτυακό χώρο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». Οι θέσεις αφορούν γυμναστές με την ακόλουθη ειδίκευση:

- ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (µε ειδίκευση yoga)
- ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (µε ειδίκευση pilates)
- ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Ειδικότητα Αεροβική Γυµναστική)

- ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (µε ειδίκευση juba)

Δεν υπάρχουν σχόλια: