Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Αδυνάτισμα με Ραδιοσυχνότητες Cuerpo ή Double Cavitation O2, στα Figura Body & Face, στο Κέντρο (από €29)

Λίγα λόγια

Πλήρης ιατρική υποστήριξη κατά την διάρκεια του προγράμματος
Περιλαμβάνεται το test bio-control (σύγχρονο διαγνωστικό τεστ) για πλήρη εικόνα της κατάστασης τόσο του σώματος όσο και του δέρματος
Διάρκεια κάθε συνεδρίας/θεραπείας: 20'

Στην πρώτη επίσκεψη πραγματοποιείτε μια μίνι συνέντευξη
Double Cavitation O2: Συνδυάζει τη χρήση 2 υπερήχων και οξυγονοθεραπείας, η 1 κεφαλή οδηγεί στην αποστράγγιση της λέμφου και στο κάψιμο του λίπους, ενώ η 2η βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων και στην τόνωση του δέρματος
Ραδιοσυχνότητες Cuerpo Frequency Cavitation: Εφαρμογή μέσω 1 κεφαλής η οποία παράγει υπέρηχους και ραδιοσυχνότητες ταυτόχρονα, μη επεμβατική τεχνολογία ηχητικών και μηχανικών κυμάτων που δίνουν λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας, και προκαλούν μείωση πόντων
Ψιλά γράμματα
Ισχύει έως 23/07/2014

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό

1 κουπόνι για προσωπική χρήση, έως 4 για δώρο

Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία για ραντεβού: 2310242429

Δεν ισχύει για μέλη των Figura. Ισχύει όμως για Silver, Gold & Platinum μέλη

Οι διατροφικές επισκέψεις πραγματοποιούνται 1 φορά/εβδομάδα και στην πρώτη επίσκεψη γίνεται η λήψη διατροφικού ιστορικού και έπεται η εβδομαδιαία διατροφική παρακολούθηση

Άμεση αποστολή κουπονιού
Δείτε Όρους και Διευκρινίσεις
που ισχύουν σε κάθε Deal

Δείτε τις 4 επιλογές

€29 από €290 για 4 Συνεδρίες Ραδιοσυχνοτήτων Cuerpo Frequency Cavitation & 2 Συνεδρίες Διατροφικής Παρακολούθησης
€39 από €490 για 8 Συνεδρίες Ραδιοσυχνοτήτων Cuerpo Frequency Cavitation & 4 Συνεδρίες Διατροφικής Παρακολούθησης
€29 από €290 για 4 Συνεδρίες Double Cavitation O2 & 2 Συνεδρίες Διατροφικής Παρακολούθησης
€39 από €490 για 8 Συνεδρίες Double Cavitation O2 + 4 Συνεδρίες Διατροφικής Παρακολούθησης

Λιώνετε στη γυμναστική και η κυτταρίτιδα δεν λέει να υποχωρήσει; Κάνετε διατροφή και παρόλα αυτά το τοπικό πάχος δεν λέει να μειωθεί; Τώρα τα Figura μπορούν να σας δώσουν την απόλυτη λύση. Double Cavitation O2 ή Ραδιοσυχνότητες Cuerpo και μια ευκαιρία να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο αυτό το διάστημα μετά τις γιορτές να αλλάξετε το σώμα σας και να ανεβάσετε την διάθεση σας.


Double Cavitation Ο2

Είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα. Αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα, ενώ σας χαρίζει δέρμα λαμπερό και σφριγηλό. Εμπιστευθείτε και σεις την θεραπεία που χάρισε σε αμέτρητους ανθρώπους αυτό που ζητούσαν. Αποτέλεσμα! Συνδυάζει τη χρήση υπερήχων και οξυγονοθεραπείας. Οι υπέρηχοι, είναι αποδεδειγμένο ότι, βοηθούν στη σμίλευση του σώματος και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η καινοτομία της θεραπείας έγκειται στο ότι συνδυάζει 2 διαφορετικές κεφαλές υπερήχων. Η μία κεφαλή οδηγεί στην αποστράγγιση της λέμφου και στο κάψιμο του λίπους ενώ η δεύτερη βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων και στην τόνωση του δερματικού ιστού. Το Double Cavitation O2 έχει τη δυνατότητα με την ενέργεια των υπερήχων να δρα στους πιο εσωτερικούς ιστούς. Δημιουργώντας σοκ στα λιποκύτταρα, εκεί όπου βρίσκονται οι λιποαποθήκες, επιτυγχάνει το «σπάσιμο» των λιποκυττάρων που ευθύνονται για την εμφάνιση όψης «φλοιού πορτοκαλιού» της κυτταρίτιδας με τελικό αποτέλεσμα την εξάλειψή της. Το αποτέλεσμα της δράσης του είναι ορατό αμέσως, μόλις από τα 5 πρώτα λεπτά της συνεδρίας.

Το Double Cavitation O2 ενδείκνυται για όσους αναζητάνε εμφανή αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα και επίσης έχει ουσιαστική δράση στην επαναφορά του σώματος μετά από εγκυμοσύνη.
Κατά τη φάση της οξυγονοθεραπείας, γίνεται παλμική διείσδυση οξυγόνου, χωρίς τη χρήση βελόνας, με αποτέλεσμα την βελτίωση της λειτουργίας του μεταβολισμού των κυττάρων και την οξυγόνωση της επιδερμίδας χαρίζοντας λάμψη και αναζωογόνηση. Επίσης μειώνει τις ελεύθερες ρίζες, διατηρώντας έτσι τα κύτταρα νεανικά και υγιή και το δέρμα σφριγηλό.

Στις παροχές του προγράμματος περιλαμβάνεται και η πραγματοποίηση του test bio-control, ενός σύγχρονου διαγνωστικού τεστ με το οποίο μπορούμε να έχουμε μια πλήρη εικόνα της κατάστασης τόσο του σώματος όσο και του δέρματος.



Ραδιοσυχνότητες Cuerpo Frequency Cavitation

Οι ραδιοσυχνότητες Cuerpo λειτουργούν με μη επεμβατική τεχνολογία ηχητικών, μηχανικών κυμάτων που δίνουν λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας, και προκαλούν μείωση πόντων. Λίγες συνεδρίες αρκούν για να λυθεί το πρόβλημα της κυτταρίτιδας εφόσον αυτή είναι στο πρώτο στάδιο. Η εφαρμογή γίνεται μέσω μίας κεφαλής η οποία παράγει ραδιοσυχνότητες και υπέρηχους ταυτόχρονα. Για την καλύτερη διείσδυση τους χρησιμοποιείται ειδικό τζελ ενώ γίνεται και έγχυση προϊόντων με λιποδιαλυτική και συσφικτική δράση. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και το μόνο που θα νιώσετε είναι μια γλυκιά αίσθηση θερμότητας. Οι υπέρηχοι εισχωρούν σε βάθος 0,1 – 0,8 mm στους ιστούς, αυξάνουν την θερμότητα και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι πέρα από την διαφορά που θα δείτε σε πόντους, το δέρμα σας θα γίνει πιο λείο και λαμπερό.

Οι ραδιοσυχνότητες από την άλλη, καίνε το λίπος, σμιλεύουν το σώμα και δίνουν δύναμη, ευεξία και ελαστικότητα στο δέρμα. Μπορούν και συντονίζονται με τον βιολογικό ηλεκτρισμό του σώματος διαλύοντας έτσι τα λιποκύτταρα. Αποτοξινώνουν το λεμφικό σύστημα και βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Τα αποτελέσματα είναι γρήγορα, θεαματικά και διατηρούνται για πολύ καιρό. Η θεραπεία δεν απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν κυτταρίτιδα ή τοπικό αλλά και σε όσους είναι ικανοποιημένοι από το σώμα τους και θέλουν να του δώσουν το τελικό φορμάρισμα.

Οι ραδιοσυχνότητες Cuerpo μπορούν να εφαρμοστούν σε όλο το σώμα, είναι όμως ιδιαίτερα αποτελεσματικές στα μπράτσα, την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς. Για αυτό και αποτελούν ιδανική λύση για την αποκατάσταση του σώματος μετά από εγκυμοσύνη. Μετά από κάθε εφαρμογή παρατηρείται απώλεια πόντων και τοπική σύσφιξη με αποτέλεσμα να αλλάζει το σώμα χωρίς να καταφεύγουμε σε επεμβάσεις. Η αλλαγή είναι τόσο έντονη ώστε αν κάνουμε την εφαρμογή στο ένα πόδι μόνο, να φαίνεται χαρακτηριστικά η διαφορά του σε σχέση με το άλλο, τόσο στους πόντους όσο και στην υφή.
Χαρίστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να κάνετε μια θεραπεία που μόνο στα μεγαλύτερα σαλόνια αισθητικής παγκοσμίως υπάρχει. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ραδιοσυχνότητες Cuerpo είναι κατάλληλες και για άτομα που έχουν πολλά κιλά να χάσουν αλλά για λόγους υγείας (αντενδείξεις) δεν επιτρέπεται να κάνουν άλλες θεραπείες λιποδιάλυσης.


Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 21:00 Σάββατο: 10:00 - 14:00

Λεπτομέρειες: http://www.groupon.gr/deals/thessaloniki/figura-body-face/33287305?utm_campaign=VisitorReferral 

Δεν υπάρχουν σχόλια: