Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Θρήνος για τον 15χρονο που σωριάστηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του

Θρήνος στην Πάτρα για τον 15 χρόνο Παναγιώτη, μαθητή της Γ' Γυμνασίου που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην καρδιά του.

Ο 15 χρόνος βγήκε από το σπίτι του το απόγευμα της Κυριακής, πήγε στην αυλή και μετά από λίγα λεπτά η γιαγιά του τον αναζήτησε. Βγαίνοντας έξω είδε τον εγγονό της πεσμένο στο έδαφος.

Ο μαθητής, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, όμως ήδη είχε χάσει τη μάχη για τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ξαφνικό πρόβλημα στην καρδιά του και όπως υποστήριξαν οι γιατροί,  υπήρξε διόγκωση του οργάνου από άγνωστη αιτία και μέσα σε δευτερόλεπτα επήλθε ο θάνατός του.

Οπως ενημέρωσαν οι γιατροί τους γονείς του άτυχου Δημήτρη, το να συμβεί σε ένα παιδί αυτό το φαινόμενο, είναι εξαιρετικά σπάνιο. Θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το οικείο περιβάλλον του ο 15χρονος δεν είχε παραπονεθεί ποτέ για πρόβλημα υγείας ή πόνους στην καρδιά


Η κηδεία του έγινε το απόγευμα της Δευτέρας από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μποζαϊτικων, μέσα σε κλίμα οδύνης και θλίψης, με τους συμμαθητές του να έχουν κατακλύσει την εκκλησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: