Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Η αφίσα που διχάζει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Ενδοκυβερνητικές αναταράξεις πυροδότησε αφίσα που έβγαλε η Νέα Δημοκρατία στο Facebook με λεζάντα "17.7 εκατομμύρια ευρώ επιστρέφουν στον ελληνικό λαό" και ειδικότερα με τη μορφή κάλυψης χειρουργείων ανασφάλιστων πολιτών, παροχής δωρεάν στέγης σε άπορους φοιτητές και διάθεσης υπολογιστών με ειδικά προγράμματα για την εκπαίδευση τυφλών μαθητών.


Στην αφίσα επισημαίνεται σε "κόκκινο φόντο" το που θα διατεθούν τα χρήματα από τις μίζες ενώ επισημαίνεται ότι τα χρήματα θα διατεθούν "Με εντολή του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά".

Η κίνηση αυτή έδωσε τροφή για ποικίλα σχόλια στα social media ενώ εξόργισε στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έσπευσαν να κατακρίνουν την ενέργεια.
 
Οξύτατη ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Καρύδη, Διευθυντή Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος προχώρησε σε σκληρή δήλωση, μέσω Facebook: "Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η Ν.Δ. επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες.

Δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου.

Ας μαζέψει η ηγεσία της Ν.Δ. τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό".

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε και ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, την αφίσα της ΝΔ για επιστροφή προς τα δημόσια ταμεία 17.7 εκ. ευρώ από «μίζες».


Σε σχόλιό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «τα Ζάππεια με τα 17 δισ. δικαιώνονται...αν προσθέσεις τρία μηδενικά στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: