Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας εκτός από τις νότιες Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αναμένει για σήμερα Δευτέρα η ΕΜΥ.


Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις στα νότια αυξημένες, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία από 6 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς κελσίου


Για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ προβλέπει καιρό γενικά αίθριο και η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: