Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Δριμύ κατηγορώ Βενιζέλου κατά Τσίπρα


Έφτασε η ώρα της αλήθειας, είτε να σχηματιστεί κυβέρνηση είτε να πάμε σε εκλογές, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε στελέχη του Κινήματος αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια, το μεσημέρι της Κυριακής.


Αναφερόμενος στις διεργασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης ο κ. Βενιζέλος έκανε έκκληση "στη λογική και τον πατριωτισμό των πολιτών και των αρχηγών των κομμάτων" και παρά το αδιέξοδο που όπως κατεγράφη στο Προεδρικό, τόνισε ότι διατηρεί κάποια «περιορισμένη αλλά υπαρκτή αισιοδοξία», αλλά ταυτοχρόνως όπως τόνισε «είμαστε έτοιμοι για εκλογές».

Ο κ. Βενιζέλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλ.Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για προκλητική αλαζονεία, «σε αντίθεση με το ήθος του ελληνικού λαού και την κρισιμότητα των ιστορικών περιστάσεων». Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να οδηγηθεί η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης σε αδιέξοδο και να πάει η χώρα σε εκλογές.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, στη διάρκεια της σύσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο ο Αλ.Τσίπρας υποστήριξε πως δεν είναι καταστροφή η επανάληψη των εκλογών.

Κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει τις ευθύνες του βάσει του εκλογικού αποτελέσματος και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα αναλάβει περισσότερες ευθύνες από αυτές που του αναλογούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: