Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Καταδίωξη στην Εθνική - Συνελήφθη ο ένας από τους τρεις κακοποιούς


Δεκάδες περιπολικά και πληρώματα της Άμεσης Δράσης έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δύο από τους τρεις δράστες με τα καλάσνικοφ.

Όλα ξεκίνησαν όταν πλήρωμα περιπολικού, εντόπισε στο ύψος της Γέφυρας Καλυφτάκη, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, και από τον έλεγχο των πινακίδων κυκλοφορίας διαπιστώθηκε πως ήταν κλεμμένο.

Οι Αστυνομικοί κάλεσαν τον οδηγό να σταματήσει και εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη στην Εθνική οδό. Στο ύψος της Renault, ο οδηγός, έκλεισε το δρόμο σε ένα άλλο ΙΧ.

Με την απειλή καλάσνικοφ οι δύο από τους υπόπτους, υποχρέωσαν την γυναίκα οδηγό του οχήματος να κατέβει, επιβιβάστηκαν στο ΙΧ και εξαφανίστηκαν. Ο τρίτος ύποπτος προσπάθησε να διαφύγει με διερχόμενο ταξί. Όμως, τον εγκλώβισαν λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί στη λεωφόρο Δεκελείας και τον συνέλαβαν.

Πρόκειται για Αλβανό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα πιστόλι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου εξετάζεται, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται πιθανότατα για συμμορία ληστών, η οποία κάτι ετοίμαζε, αλλά τα σχέδιά της ναυάγησαν.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης το πλήρωμα ενός περιπολικού δέχτηκε πυρά από καλάσνικοφ στα οποία οι αστυνομικοί απάντησαν χωρίς, ευτυχώς, να αναφερθούν τραυματισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: