Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Το ιδανικό δώρο αγάπης για εκείνη

Αν αναρωτιέστε τι δώρο να κάνετε στην αγαπημένη σας του Αγίου Βαλεντίνου, πρόσφατη έρευνα δίνει λύση στην απορία χιλιάδων ανδρών, ωστόσο μην βιαστείτε να φανταστείτε την απάντηση γιατί αυτή σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται ως αναμενόμενη.


Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, όχι μόνο δε θέλουν αγάπες και καρδούλες για την ημέρα των ερωτευμένων, αλλά προτιμούν μια... διορθωτική επέμβαση!

Για την ακρίβεια, στην έρευνα που πραγματοποίησε το Good Surgeon Guide, ένα 78% των γυναικών που ρωτήθηκαν, θέλουν για δώρο του Αγίου Βαλεντίνου ένα Botox. Επίσης ένα 15% ακόμη αναφέρει ότι μπορεί να μη σκεφτόταν να το ζητήσει ως πρώτο δώρο, αλλά σίγουρα θα ενθουσιαζόταν με κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, στο αντίθετο άκρο του φάσματος , οι γυναίκες θα εκνευρίζονταν να πάρουν ως δώρο αποτρίχωση με λέιζερ, ή πρόγραμμα σύσφιξης του δέρματος και των ποδιών.

Πώς όμως θα ξέρουμε τι θέλει μία γυναίκα χωρίς να την προσβάλλουμε άθελα μας με το δώρο μας; Οπως αναφέρουν οι ερευνητές που πραγματοποίησαν το γκάλοπ:


«Προτείνουμε στους άνδρες που επιλέγουν να δωρίσουν καλλυντικές θεραπείες για του Αγίου Βαλεντίνου να καταλάβουν πώς το δώρο μπορεί να κάνει αίσθηση σύντροφό τους  ειδικά αν είναι έκπληξη. Ωστόσο, καλό είναι να ψαρέψετε τη σύντροφό σας σχετικά με το τι έχει ανάγκη, ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι που θέλει πραγματικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: