Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Καθηγητής συνελήφθη ως... λαθρομετανάστης


"Θύμα" των αστυνομικών επιχειρήσεων κατά της λαθρομετανάστευσης στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται να έπεσε ένας ινδός καθηγητής πανεπιστημίου, ο οποίος βρισκόταν καθ' οδόν προς ημερίδα της ΑΣΟΕΕ, στην οποία ήταν ομιλητής.

Ο καθηγητής δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του καθώς θεωρήθηκε ύποπτος από αστυνομικούς και είχε την ατυχία να μην έχει μαζί του διαβατήριο ή άλλα έγγραφα που να πιστοποιούν την ταυτότητά του.



Έτσι βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα παρά την έντονη διαμαρτυρία που πρόβαλε.

Άκρη βρέθηκε όταν οι αστυνομικές αρχές επικοινώνησαν με την ινδική πρεσβεία αλλά και τις πρυτανικές αρχές της ΑΣΟΕΕ που τους ενημέρωσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς είναι ο δρ. Σαιλέντρα Κουμάρ Ράι που κατέλαβε την Έδρα Διεθνούς Επιχειρηματικότητας, η οποία φέτος θεσπίστηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και το ICCR (Indian Council for Cultural Relations ).

Ο καθηγητής θα παραμείνει στη χώρα μας ως τις 27 Ιουνίου για να διδάξει προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου και να δώσει διαλέξεις. Μετά το σημερινό σίγουρα θα διατηρεί την ελπίδα να μην ξαναπέσει σε αστυνομικούς..

Δεν υπάρχουν σχόλια: