Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Λέμε ΟΧΙ στο μνημόνιο


Τι προτιμάτε να είστε παντρεμένοι με έναν ή μια γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα κ να είστε δυστυχισμένοι   για μια ζωή απλά και μόνο για να είστε μαζί παντρεμένοι  ή να είστε μόνος σας και ίσως στο μέλλον να βρείτε αυτό που θέλετε?


Έτσι είναι με το νέο μνημόνιο. Αν ψηφιστεί το μνημόνιο θα είμαστε για μια ζωή με μία θηλιά στο λαιμό, θα είμαστε πιόνια των ξένων ….  Θα μας κάνουν ότι θέλουν … δεν θα μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι, δεν θα είμαστε πολίτες στην ίδια μας την χώρα… θα είμαστε ξένοι στην ίδια μας την χώρα, θα μας χτυπάνε το ντέφι και εμείς θα χορεύουμε αυτό είναι ζωή;  Αυτό θέλετε; Αν αυτό  θέλετε ας το ψηφήσετε ….  Οι συνταξιούχοι οι εργαζόμενοι και γενικά ο λαός έχει κάνει θυσίες, έχει χάσει τις συντάξεις του έχει χάσει την δουλειά του , του έχουν  κοπεί τα πάντα από τα φάρμακα από παντού…. Αυξάνονται οι τιμές στα τρόφιμα, αυξάνονται οι τιμές στην βενζίνη, η ΔΕΗ, το νερό το χαράτσι έχει έρθει εδώ και καιρό και η πρώτη και η δεύτερη δόση και τα κορόιδα όλοι εμείς πήγαμε και πληρώσαμε αλλά τα λεφτά τελείωσαν μαζί με αυτά και η και η υπομονή των Ελλήνων ….
ΟΧΙ στο μνημόνιο… θα μας καταστρέψει…
   
Άρα καλύτερα μιας ώρας ελεύθερης ζωής παρά 40 χρόνια σκλαβιάς και φυλακής….  Άρα καλύτερα χωρίς μνημόνιο και ας χρεοκοπήσουμε, και ας γυρίσουμε στην δραχμή αν και δεν θα γυρίσουμε στην δραχμή δεν μας αφήνουν να χρεοκοπήσουμε παρά 40 χρόνια να μας κάνουν ότι θέλουν… Έλληνες ενωθείτε μην μασάτε … Η Ελλάδα και μόνη της μπορεί να τα βγάλει πέρα, με τις δικές τις δυνάμεις όπως κάναμε πάντα … Η Ελλάδα έχει περάσει πάρα πολλά … Θα τα καταφέρουμε όμως….Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: