Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Αποδοκιμασίες κατά Παπούλια στην εκκλησία


Μικροένταση επικράτησε έξω απ' τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Θεοτοκιό της Άρτας, όπου βρίσκεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου.


Ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους αποδοκίμασαν τον κ. Παπούλια, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία, η οποία απομάκρυνε έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Η κατάσταση γρήγορα αποκλιμακώθηκε και ο κ. Παπούλιας παρακολούθησε τη λειτουργία.

Διαβάστε: Μειωμένα τα τάματα και οι κρατήσεις στην Τήνο... ελέω κρίσης

Ο Δεκαπενταύγουστος των πολιτικών αρχηγών

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μεσσηνία, βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Σκόπελο με τη σύζυγό του, και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης στα Τρίκαλα.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε χωριό του Ρεθύμνου με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία.

Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, θα γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο στην Πάτρα, ενώ η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα παραμένει στην Αθήνα.

Στις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στη χώρα, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν ο υπουργός Εργασίας και οι υφυπουργοί Παιδείας.

Ειδικότερα, στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου θα παραστεί ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Ι. Βρούτσης, στην Τήνο ο υφυπουργός Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου και στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, ο έτερος υφυπουργός Παιδείας Ι. Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: