Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ένα κινητό και ένα καπέλο "καίνε" τους δράστες


Κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών της ληστείας στην Πάρο, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 53χρονου ταξιτζή, βρίσκεται η αστυνομία, μετά τα νέα σημαντικά στοιχεία που έχει στα χέρια της.


Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρεθεί ένα καπέλο αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο, που φαίνεται να έπεσαν από τον δράστη που συνεπλάκη με τον 53χρονο ταξιτζή στην προσπάθειά του να τους σταματήσει και λίγο πριν δεχτεί τις δύο σφαίρες στον θώρακα.

Από την ιατροδικαστική έρευνα προκύπτει ότι ο άτυχος άνδρας έφερε τέσσερα τραύματα: ένα στο λαιμό, ένα στο χέρι, ένα στον ώμο και ένα στην κοιλιακή χώρα.

Η αστυνομία εξετάζει το καπέλο για γενετικό υλικό και αποτυπώματα, ενώ  στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει και το κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με "Τα Νέα", οι διωκτικές Αρχές συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι οι δράστες της επίθεσης είναιαλβανικής καταγωγής και αυτό το συσχετίζουν με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στη διάπραξη της ένοπλης ληστείας της Παρασκευής.

Το ίδιο Οpel Corsa, το οποίο είχε κλαπεί από εταιρεία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη αιματηρή ληστεία, με τρεις τραυματίες, τον Νοέμβριο του 2010, στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος Praktiker στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Τότε διαπιστώθηκε ότι δύο Αλβανοί, οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πήγαν στο Praktiker του Ελληνικού και στο πάρκινγκ του καταστήματος ακινητοποίησαν έναν πελάτη, του πήραν 800 ευρώ και το αυτοκίνητό του και διέφυγαν με τα δύο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα επίσης με τις τελευταίες πληροφορίες η αστυνομία πιστεύει ότι οι τέσσερις ληστές δεν έχουν φύγει από το νησί, αλλά βρίσκονται κρυμμένοι κάπου στην Πάρο.

Η αστυνομία καλεί όποιον πολίτη έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: