Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ


Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 1/2,3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΡΗΤΩΣ : «ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ» ΚΑΙ «ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ», ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΑΚΥΡΟΥ ΝΟΜΟΥ 3845/2010 (ΦΕΚ 65 Α’ 6/5/2010) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΜΟΝΟ 172 ΑΝΤΙ ΤΩΝ 180 ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΡΗΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 /2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28/2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΡΗΤΩΣ: «ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ, ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΗ Η’ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (Π.Χ. «ΔΝΤ», ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΚΛΠ) ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ). ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΥΡΩΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ Η’ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ 3/5 ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (ΗΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ 300-ΙΩΝ)».

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΗΤΟΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (ΔΝΤ – ΕΚΤ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ) ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 1 /2,3 ΚΑΙ 28/2 ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 26 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ «ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ: «Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ», ΑΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 1845/2010, Η’ ΕΚΧΩΡΩΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ Η’ ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΕΝΟΧΟΙ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΙ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» ΛΟΓΩ «ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134/1Α, 134/1Β, 134/2Α, 134/2Β, 134/2Γ, 134/Α, 135/2, 135/4.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΜΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΙ ΤΕΛΕΣΕΩΣ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΞΕΝΗ ΤΡΟΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1/1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 26 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΞΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»
ΙΔΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ: 138 ΩΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ 135 ΚΑΙ ΤΟΥ 139, 140, 141, ΚΑΙ 144 ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 145, 146, 147, 148, ΚΑΙ 151. ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΑ 134 ΕΩΣ 151 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΠΕΡΙ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120/2 ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ: «Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ (ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ 3845/2010 ΚΑΙ 3847/2010 ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ) ΚΑΙ Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120/4 ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ: «Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ( ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ (ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Ή ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ) ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ (ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ή ΑΛΛΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ)».
ΕΞΑΛΛΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΤΟΥ 299 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120/2,4 ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 62 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ: «ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΚΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ή ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ Ή ΕΦΕΤΩΝ Ή ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ) ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ». ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ «ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 242/1 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, «ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ…».
ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 242/3 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, «ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΟΦΩΡΑ».

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΚΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ 3845/2010, 3847/2010 ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΩΣ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΙΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ, ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ – ΔΙΑΡΚΗ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΟΥ «ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΣ – ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΣ – ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΜΕΣΩ ΔΟΛΙΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 62 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ – ΕΦΕΤΩΝ – ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ «ΑΕΔ» ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ, ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 134 ΕΩΣ 151 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΕΡΙ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ 400 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ 700 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.


ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ O.E.A. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

ΕΠΙΣΗΣ

Κατοχή όπλων
Το Ελληνικό Έθνος είναι έθνος πολεμιστών, και όχι έθνος αμνών όπως θέλουν να το καταντήσουν οι εχθροί του. Η ελεύθερη οπλοφορία είναι σήμα κατατεθέν των ελευθέρων πολιτών. Η απαγόρευση οπλοφορίας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας στους Έλληνες πολίτες αποτελεί όνειδος.
Η κατοχή όπλων είναι σύμβολο ελευθερίας. Το όπλο προστατεύει την ..ελευθερία, την τιμή, την οικογένεια, την περιουσία του Έλληνος, και ουδείς νεοβυζαντινός γραφειοκράτης έχει το δικαίωμα να του το στερεί.
Η ελεύθερη οπλοφορία όπου έχει εφαρμοστεί μείωσε απότομα το έγκλημα. Οι εγκληματίες τρομάζουν όταν ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν ωπλισμένους πολίτες. Αλλά όσο οι εγκληματίες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περίστροφα ενώ οι απλοί πολίτες αδυνατούν, το πλεονέκτημα είναι υπέρ των κακοποιών.
Η ελεύθερη οπλοφορία έχει και έναν άλλο, πολύ πιο σημαντικό σκοπό: αποτρέπει την κρατική δικτατορία. Οι κυβερνώντες φοβούνται να καθυποτάξουν τον λαό με την χρήση βίας. Τρέμουν στην ιδέα ότι αν διαπράξουν εγκλήματα κατά του έθνους, ο λαός θα επαναστατήσει εναντίον τους. Η ελεύθερη οπλοφορία σπάει το κρατικό μονοπώλιο στην βία. Διακηρύσσει ότι το δικαίωμα στην άμυνα δεν είναι κρατικό μονοπώλιο, αλλά πρώτιστα ιδιωτικό δικαίωμα.
Απαιτούμε την ελεύθερη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και οπλοφορία περιστρόφων. Αφού περάσει σχετική εκπαίδευση, ελεγχθεί το ποινικό του μητρώο και διαπιστωθεί ότι έχει σώας τας φρένας, να μπορεί οιοσδήποτε Έλλην να αγοράζει, να κατέχει και να φέρει όπλα, χωρίς περιορισμούς στην ποσότητα πυρομαχικών.
Οι Έλληνες δεν πρέπει να πέφτουν θύματα της ρωμέϊκης κρατικής προπαγάνδας που απαιτεί συνεχώς την παράδοση των όπλων. Σε καμμία περίπτωση να μην παραδίδουν τα όπλα τους οι Κρητικοί και οι Μανιάτες. Αντιθέτως να αυξήσουν τον οπλισμό τους.
Για τα εγκλήματα δεν φταίνε τα όπλα όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι αμνοί της πολιτικής. Φταίνε οι άνθρωποι που τα χειρίζονται, και κυρίως η ατιμωρησία των εγκληματιών. Όταν κάποιος διαπράττει ένοπλη ληστεία και ξέρει ότι σε 5-6 έτη θα βρεθεί εκτός φυλακής, αποθρασύνεται. Δεν σκοτώνουν τα όπλα. Σκοτώνει η έλλειψη πειθαρχίας και αυστηρής τιμωρίας των κακοποιών.
Με το να αφαιρούνται τα όπλα από όλους τους νομοταγείς πολίτες επειδή κάποιος πολίτης διέπραξε ένα έγκλημα, εισάγεται στην νομοθεσία η ομαδική ευθύνη και επιβάλλεται συλλογική ποινή. Η οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών σε όποιο κράτος και αν ζουν. Θα είχαν γλυτώσει από αρκετές γενοκτονίες οι Έλληνες αν είχαν το δικαίωμα οπλοφορίας.
ΤΕΛΟΣ. ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ.

Το κείμενο είναι απο το μπλογκ  ellhnkaichaos.blogspot.com η  O.E.A. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

    Δεν υπάρχουν σχόλια: