Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτο αλαλούμ με τις λίστες εφεδρείας

Μέχρι τώρα οι πληροφορίες λένε ότι μονάχα τα Τουριστικά Ακίνητα έχουν στείλει “κανονική” λίστα με τους 45 προς εργασιακή εφεδρεία υπάλληλους από το σύνολο των 450

από ‘κεί και μετά μάλλον ακολουθεί το… χάος. Την ώρα που η τρό9ικα φαίνεται πως έχει επιβάλει πως πρέπει να φύγουν μέσω εφεδρείας 100.000 άτομα υπάρχουν φορείς και οργανισμοί του Δημοσίου που αντί να καταρτίσουν λίστα έστειλαν απλά τη λίστα (αυτό έγινε στην περίπτωση του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας) με όλους τους υπαλλήλους στον Γ.Γ. του υπουργείου για… να διαλέξει εκείνος ποιοι θα βγουν στην εφεδρεία!
Παράλληλα υπάρχουν οργανισμοί αυτοί της Δημόσιας Επιχείρησης Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων και του Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού που υποστηρίζουν ότι όχι απλά δεν έχουν λίστα με εφέδρους αλλά θέλουν και επιπλέον προσωπικό για να λειτουργήσουν.
Από τον ΕΟΜΜΕΧ λένε ότι ακόμη “δεν έχουμε ακόμα καταλήξει πώς θα απαντήσουμε στην εγκύκλιο. Θα κάνουμε Διοικητικό Συμβούλιο και ενδεχομένως να στείλουμε μια λίστα” ενώ και στην ΕΡΤ υπάρχουν δυσκολίες σύνταξης της λίστας των 326 εφέδρων ενώ από τη διοίκηση τονίζεται πως χρειάζονται “διευκρινίσεις”

Δεν υπάρχουν σχόλια: